omoss top

Om oss

Spectra Auto AS ble startet i 1995 Av Jostein Olsen, i lokaler på Økern. I 2001 ble det behov for å utvide på grunn av økt salg og vi vokste raskt ut av våres daværende lokaler.

I 2001 fikk vi muligheten til å kjøpe lokalene til Bilsport garasjen på kaldbakken i Oslo. Vi så muligheten for å utvikle butikken og utvide varespekteret. Bygget som er verneverdig og meget sjarmerende passet oss perfekt. Bygget er på 1000 kvm, som rommer 2 store salgshaller og egen service/klargjørings avd. Etter dette har Spectra Auto AS hatt en markant økning i salg og omsetning.Årlig leverer vi nå ca. 500 biler og har en omsetning siste år på 142 Mill.

Spectra Auto Østfold AS har flyttet inn i nye egne lokaler September 2016, forettningen ligger nå i gamle Skoda butikken i Rygge, Ryggeveien 248, ( gamle E6 som går mellom Moss og Halmstad )

Vi vil i likhet med Spectra Auto AS i Oslo ha en spennende og variert bilpark.

Butikken i Rygge ligger rett ved Tidligere Rygge Flyplass, ca 50 min. fra Oslo med bil eller tog.

Spectra Auto AS har spesialisert seg på import av nyere bruktbiler fra Tyskland og Sverige. Vi har til sammen 75 års erfaring og et bredt kontaktnett og samarbeidspartnere.

Spectra Auto AS har siden starten solgt mer enn 5000 Biler til fornøyde kunder over hele landet. Alle biler yngre enn 8 år, kan leveres med 1Års Autoconcept garanti, for kundens sikkerhet. Alle biler blir verksted kontrollert før levering, slik at man kan føle seg sikker på et godt bilkjøp.

Spectra Auto samarbeider nært med AS Financiering, Santander, DnbNor finans, Sparebanken 1

 og Gjensidige for å kunne tilby de beste finansieringsløsninger til deg som kjøper.

 

Vi jobber hardt mot alltid å bli bedre og yte den beste service, og alltid levere de beste produkter. Gleder oss til å møte deg for en bil prat hos oss.